Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsöden

Ni går i era rågångar
utan perifer syn
när ett tivoli dundrar på sidan
Fan vet att jag är likadan
för det gör för ont
att slita sönder en steloperation
för något som knappt är
i ens perception




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-09 21:46



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En mycket intressant komposition där dikten tolkar sig själv. Sällan är 'att' en sådan betydelsemarkör.
2024-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP