Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastklistrat förr

I dessa vagt indelade rutor
dessa rum
av ångest
utomhus och inomhus
vandrar jag
för att jag måste

Fastklistrat förr

telekinetiskt flyttas
föregången smärta
till magen
och sjunker som en sten
hjärnan lapar i sig av händelser
med utgångna datum

Långt långt ute i rymden
syns mitt förra jag tydligt
vandrandes för första gångerna

Ovetandes om vem jag skapade
och om vem jag torterade




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-23 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP