Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spritvanor

Från de sotigaste skorstenarna
till de smutsigaste gatorna
uppstår jag

Ett spritfyllt fenomen
knappt på fötterna

Hyde gråter i spegeln
jag är ju du
och du är ju jag




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-24 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP