Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigaretter i mikron

Jag tänder mina cigaretter i mikron
lever på tomma pillerkartor
från gatan
Jag är gjord av sopor
tafatt utklädd till hud och kött
i hydralslangs-säng
sover jag sött
med råolja och kemikalier

Det är iallafall så det känns
när jag skrapar teflonpannan
med en gaffel




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-26 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP