Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det var ett ljud

Plötsligt
ett ljud som ingen hörde
som att flera stycken
plattade till jord
med spadar
slog till stenar och grus
med vartannat slag

till slut
en dov flöjt
en porlande bäck
en gnisslade drejskiva
Det blev skrot av bilen
Inga överlevande




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-11-26 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP