Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastkedjad i omständigheter

Utanför klosett fristaden
väntar helvetet på linoleum
helvetet jag har valt
men jag är inte fri
Fastkedjad i omständigheter
som jag valt
men jag är inte fri

Inlåst i en paradox box
med nyckeln utanför
en låda som andra före mig valt
för flera år sedan
så jag är inte fri
inte ens när jag drömmer
och det är inte du heller
men ändå
lyser våra kuddar om natten




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-27 20:31



Bookmark and Share


  Foohexa
lite arg är jag att du inte skrev, "parabox" men annars är jag mer än nöjd :)
2024-02-09

  N.Femlin
Fastkedjad i omständigheter. Den meningen fastnar hos mig, länge.
2023-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP