Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista november

I skymningens inriktning till svart
ljus uppslitet till bottenlös tjära
Kråkor skrattar och glor
med spända reptilklor
smeker våldsamt nocken
i bakgrunden
på novembers scen

Frostbiten melankoli
målad på gräset
yrslig stämning
skriker tyst
det brusar i dina hörselgångar
värker i dina sömmar
häxor feberdansar
I dina bleka drömmar

Jag vaknade när solen reste sig
i gryningen
med psyket halvt slitet isär
och de brutala grenarna
droppade av
novembernattens själ




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-30 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP