Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hallen

Vantasvart skepnad
precist utskuren
i välupplyst lekrum
drar mig under jordens sista himmel
död himmel
förbi ruttet gräs
och ruttna träd
i en mardrömsfärd
till min upplösning
bland tät sly
den stirrar på mig från andra sidan trädgården
den lyssnar på mig från övervåningen
I 10 år
i mammas säng
stod den i hörnet
Imorse stod den i hallen




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-02 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP