Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt vid gungorna

Under bitande kyla och
blålila
horisonten skyddad
byn stoppas tryggt om
känns som att vara under bordet
som barn

hjälplösa skrik på solen
hon orkar knappt upp
den glödande poolen är iskall
och ser ut
som en orgel låter
det är varmt i min kropp
det blir nog inte varmare av
att skära upp den lite




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-02 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP