Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlighetstest

Alternativ
1 procent
Försluta sin identitet
med personlighetstest
Slå in
moralen och åsikterna
ännu djupare med släggan
in i identiteten
glöm bort dig själv
och bli ett resultat av
den okritiska konsumtionen
som fyller ditt begär
och känn dig som en på miljonen
fast du lika som alla andra är




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-04 10:34



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Så jävla bra.
2023-12-05

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
det var någon
i en new age
facebook grupp
som sa att ja va
"INTP med NI dominans"
ja
roligt att veta...
jag känner med hjärnan
och NI betyder
att min hjärna tänker åt mig
är ingen overthinker...
2023-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP