Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bensinmålad

Världen gnider sig mot linserna
färgsprängda istappar
droppar på synfältet

Hugg av ett rätblock
och vik till det lite
stäng in mig en stund
i strålarnas sprudlande
demolering
likt de gör på gatan
i bensinmålat vatten
och låt mitt undermåliga sinne
nyanseras




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-05 10:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvligt!
2023-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP