Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skär 2,5mm linoleum


I en tisdag rotation
är jag fast
skär 2,5mm linoleum
tätt och snyggt
krokkniven ska dansa styv vals
kanske får bli sjukskriven länge
om den dansar in i min hals
oavsett
så blir det tisdag igen
ett slappt ryck av trött reflex
när själen vrids ur på morgonen
i porten till gult
lägenhetskomplex




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-06 20:57



Bookmark and Share


  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Underbart!
2023-12-07

  ßluie VIP
Djävla överreklamerad matta som ingen längre tar hand om, varken tvättar, rengör eller bonar med rätt polish. Förstår att du har andra ambitioner. Fäster den verkligen, fogen i mattskarven? Jobba på! :)
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP