Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undermedvetnas bazar

Ödets atomiska spjut
pålar och
redigerar
manuset vi skrivit
halvblinda
i hjärtat

Historia
i alla former
masserar vår penna
och håller
den fria rebellen i schack
lätt grumligt
som en upplöst brustablett i vatten
genomsyrar den hela kroppen
hemsöker oss under natten
i det undermedvetnas bazar
och påverkar våra val




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-13 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP