Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånfullheten

Hånet kryper
ur förmultnad svart stock

Drar upp mungiporna
med pianolackade klor

Kryddar ögonen
med ilsk chili

Viskar i öronen
om ens egen storhet
och andras skrattretande
begränsade
personlighet




Fri vers (Fri form) av Gabrielw VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-12-28 20:38



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Intressant innehåll och strof tre klockren.
2023-12-30

  KattenKin VIP
Vilken fantastisk bild du målar upp om den pompöse, det är filmiskt, jag ser rubbet framför mig, and I love it! .. fast jag inte gillar typen.
2023-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielw
Gabrielw VIP