Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska tårar


sanningen

rymdes i dina tårar du fällde

glittrande

jag strök min hand över din kind

dina tårar

kalla som stål

lika oförsonliga



du prövar alla sätt

för att få mig att vekna

när ska du ge upp?

när ska du förstå?

att jag genomskådat dig

och dina falska tårar



du kan gråta floder om du vill

dina tårar förändrar inget

mitt tålamod prövar du

en dag tröttnar jag på dina tårar

kanske då du förstår

vad du kommer mista

kanske då du gråter riktiga tårar




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-10 17:01



Bookmark and Share


  ewew1
Bra skrivet! Applåd!
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP