Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

 

 

var mig nära

låt min hud din hud beröra

låt kroppars värme stråla

vi är bägge sköra

 

känslor så heta och varma

det är det godas karma

känn blodet rusa i alla ådror

läppar mot läppar mötas i het kyss

 

händer söker, händer hittar

magiska punkter på outforskad mark

nya beröringspunkter upptäcks

helheten smälter samman

 

viska de magiska orden

som öppnar kärlekens port

njut av det som bjuds

i kärlekens hamn landar

 

det är en lust och fröjd

så skönt, så nöjd

du gör mig hel igen

kom kärleks lek igen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-17 10:56



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Känslosam hetta tecknar du ~
till kärleken…
2024-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärleken, som vi så väl behöver för att trivas och må bra.
2024-05-17

  Kungskobran VIP
Fint om den eviga kärleken
som längtar om och om igen
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP