Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordnära

 

 

vill stå stadigt på jorden

har inga vingar att flyga med

vill heller inte med plan flyga

 

men Jesus var en tuff en

han flög till himlen upp

en riktig himlafärd

 

själv jag på jorden vill stanna

när mitt liv tar slut

vill jag till jorden åter varda

 

så står det skrivet

så kommer det att bli

jag blir ett med naturen

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-09 11:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jag kommer fortsätta här på sajten men då som spökskrivare.
2024-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar och känslor om livet och döden.
2024-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP