Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granit och tungt regn

Väggar av granit
faller ner över
våra huvuden och
blockerar tankarna

Här finns inga
finstämda upplevelser
av skönhet
endast tungsinne
och livsleda

Trots våra goda
föresatser att
att göra det bästa
av dagarna

Vi ville ju se
skönhet i allt

Men vi ser bara
rå sten och
tungt regn

Regn som faller
på graniten
tunga droppar som
blandas med vår
dysterhet

Det var inte detta
vi ville,

Nej

Vi ville glädje!

Men så sliitet och
förfulat allt blev

Betraktar vi världen
genom hopplöshetens

Brutna linser




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-16 21:02



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, diktjaget verkar brustet på nåt sätt, och behöver kanske vänners glada tillrop - här har hon ett -
2009-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP