Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu inte vinter..

Solen skiner på mig
Jag känner den värme som är svagare än sommarens
Måste ha händerna i fickorna för att jag inte ska frysa
Vinden blåser i mitt hår och jag önskar att jag hade satt på mig en mössa
Men jag trodde det inte var så kallt
Inte så kallt som kräver så mössa krävs
Men än har det inte blivit så kallt att man behöver långkalsonger
Så jag går vidare och låter solen skina på sig med sin kvarvarande värme





Fri vers av Underbarn
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-15 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Underbarn
Underbarn