Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal tapet

Någon har satt upp den för att den var fin.
En vinyltapet med orange och gröna blommor.
Den var säkert jättehipp, men kanske för 70-80 år sen.
Nu känns den bara som ett gruskorn i ögat om man bara vill sköjla bort.
Bort med varenda kvadratcentimeter för att få in en ny tid.
En ny tid med nya händelser. Något som finns kvar i tapeten.
Men om 60-70 år så kanske den där jättehippa tapeten kommer tillbaka.
Vem vet?




Fri vers av Underbarn
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-09 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Underbarn
Underbarn