Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven blir till guld

Hösten är naturens egna högtid.
Kylan ger löven dess färg som liknar guld i solen.
Den friska luften får lungorna att andas saktare och djupare.
Lukten av morgonfrost i gräset blir som naturens egna parfym.
Halsduken runt halsen väver in oss av den värme som finns kvar.
Stoppar händerna i jackfickorna och låter vinden färga kinderna röda.




Fri vers av Underbarn
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-07 17:13



Bookmark and Share


  Minkki VIP
äntligen en poet som vet att det är lungorna som andas i oss, härligt!
Det är en väldigt behaglig ton i texten både i detalj och som helhet. Applåd!
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Underbarn
Underbarn