Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
my hustle was weak it was a no go


Jag är nöjd med att vara död som pelle i mayhem

Det susade i säven om att hennes fragila lilla huvud i tidernas begynnelse varit glatt, fritt och vilt. Nicola. Hennes hår är vitt och när hon vandrar under förundran i organets katakomber med den slitna psykpyjamsen som ett sorgligt flor så ser hon spöken. Hon gråter inte längre, hon visste aldrig någonsin varför hon grät och hon vet fortfarande ingenting, hon har gett upp, Nicola, och det är en underbar ny värld av samma mörker och tystnad som tidigare som nu genom sin betydelselöshet likgiltighetsglatt ackompanjerar hennes sista vettiga beslut, att ge upp, Nicola, det är du om några år, mitt hav. Min lilla kulspruta. Jag har ingen aning om vem du är.

Beckettmörkret kan jag dock relatera till även om det ibland får mig att tänka att jag har the devils haircut on my mind. Förlåt, allihop, jag ville, tror jag och jag kanske visste, att jag inte visste något, i teorin. Förlåt. Jag vill bara säga till dessa utvecklingsstörningar jag skapat, det var mitt fel, jag vet att ni lider, men tro mig, det gör jag med; jag har ingen skugga längre.

Jag är nöjd med att vara död,
jag gör det för er skull,
som pelle i mayhem


wrong motherfucking place.








Fri vers av Johan-van-damme
Läst 443 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-22 22:21



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag vilar in mot en nyans av brunt
tar tag i livets gråtoner och
spjärnar emot allt det dära svarta
sedan gulnar bladen på träden och
en buiske lyser i oranga toner



livet är en färgskala
där någon annan bestämmer från paletten
2009-10-23

  Johan-van-damme
du kan göra det om du har lust maun. benen kan vem som helst få.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan-van-damme
Johan-van-damme