Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få röra ditt kött

De smyger sig fram ifrån mörkret
De kommer ifrån alla håll


De omringar dig


Likbleka i ansiktet
Blodröda runt munnen

Stirrande ögon som ser dig som ett byte
De har endast ett mål
Att få smaka ditt kött

De tvingar sig långsamt framåt
Med hungrig blick
Händerna utsträckta mot dig i ett försök att slita i dig
De stönar av besatthet


De måste smaka ditt kött


De trycker dig mot ett hörn
Alla händer är ivriga att få röra ditt kött

Du är fast i deras nät
Fast hos dessa monster som tar liv



De är
Zombies




Fri vers av Littlesunshine
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-25 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine