Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkrets tysta vrår

Tänk att i tystnadens stillhet
Då hörs allting mycket tydligare

Jag hör dina ljudlösa suckar
Jag hör hur dina ögon talar

I mörkrets tysta vrår
Syns allt med förvånansvärd skärpa

Jag ser konturerna av din mjuka mun
Och jag ser din kantiga kropp i profil

Alla ord du aldrig vågat uttala
De river i mina öron

I tysthetens skugga
vilar min kärlek för dig




Fri vers av Littlesunshine
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-16 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine