Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hjälte av mitt brustna hjärta

Jag satte dig på en piedestal
Fastän du aldrig förtjänat det

Du hjälte av mitt brustna hjärta
Min forna riddare och beskyddare

Du som fick se hemligheten
Som höll nyckeln i din hand

Någonstans på vägen blev allting fel
Jag hade läst alla sagorna
Men såhär i efterhand inser jag
Att det hade inte du

Du hjälte av mitt brustna hjärta
Som vidrörde något inom mig

Du som tände en inre glöd hos mig

Du hjälte av mitt brustna hjärta
Här är jag, men var är du?




Fri vers av Littlesunshine
Läst 373 gånger
Publicerad 2009-08-16 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littlesunshine
Littlesunshine