Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkanpojken eller klokheten

 

Är det mognad och klokhet
eller är det idioti

när man säger

Nej, jag vill gå hem ensam

till en poetvacker svarthårig orkanpojke
som kysser utan gränser och tillber ens former

vars galenskap man skulle kunna
dyka ner i, sköljas med av, förlora sig hos

för att man inte vill vakna
med sängen nedskräpad, överfull
av någon annans känslomässiga bagage?




Fri vers av Princess Charles
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-06 01:38



Bookmark and Share


  Sidek
Jag blir dig svaret skyldig
Hur kan man välja???
2010-12-03

  wayward - taiga
praktiker & teoretiserande i lagoma doser.

svåra val, ibland tvärenkla att välja mellan.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Princess Charles
Princess Charles