Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta är öppet

 

Ditt leende
när jag säger
"Du vet att jag älskar dig"

Ditt leende
Under två sekunder innan du går av tunnelbanan
Ditt leende
Första gången jag faktiskt ser din reaktion på de orden

Jag har skrivit dem innan
i sms och i mail
Men jag har aldrig sagt dem ansikte mot ansikte
förrän nu

Och ditt leende
Spontant från hjärtat, lite generat
Jag vet att du är bättre på att bemöta känslor i skrift
Men ditt leende
Även om du inte kan ge tillbaka
så säger ditt leende att min kärlek rör dig
att du tar emot den
utan masker, utan förbehåll

Jag tror vi känner varandra så väl nu
att du inte kan gömma något längre

Och att du tar min kärlek in i hjärtat
med ditt öppna leende
Det gör det värt det
Hela vägen
Det gör det värt det att älska dig
Även om du inte älskar mig

 




Fri vers av Princess Charles
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 01:02



Bookmark and Share


  Sidek
Kärlek kan ibland vara smärta.

Det sköna är när kärleken skulle kunna vara smärta och vi får förmågan att släppa det smärtsamma och bara känna kärleken...
2010-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Princess Charles
Princess Charles