Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan du sover



Du sover fortfarande
Tolv timmar sen vi släckte
Jag vet hur väl du behöver det
Men mina tankar låter så högt när det är tyst
Och känslorna snurrar som fjärilar i storm

Lycklig att du är här
Lycklig över helgen vi haft och vår fullständiga lättflytande lekfulla jazzsynk ner till minsta synkop
och över ditt lyssnande och din vilja

Timmen i soffan närheten mellan oss, min sårbarhet i ditt knä dina ögon mjuka i mina våra händer i varandra
det går förbi folk men din lättdistraherade hjärna är stilla och helt närvarande hos mig med fullt fokus på förståelse bekräftelse brobyggande så att vi ska funka tillsammans
och viljan och värmen och ömheten

och sen alla gester och blickar och beröringar och ord alltihop precis det jag behövde för att känna mig trygg och sedd och kärlek är ett verb och du gör kärlek vi gör kärlek

och det är så tydligt och starkt och självklart
för alla andra utom för dig
för du håller tillbaka och du tvekar

och där fladdrar fjärilen till och är på samma gång i lyckan och värmen
och i ett stråk av djupblå sorg över att du står kvar vid vägskälet
trots att stigen är upplyst av alla eldflugor i hela skogen och det står våra namn på varenda trädstam
och jag vet inte vad mer jag ska göra för att du ska se det




Fri vers av Princess Charles
Läst 260 gånger
Publicerad 2018-04-06 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Princess Charles
Princess Charles