Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller om dig


Jag vet inte om det känns
Men jag håller om dig just nu
Så varsamt jag bara kan
Så mjukt som det någonsin går

Jag vill hålla dig trygg och lugn
Hjälpa dig slappna av
Andas din kropp till ro
Lägga bomull runt det som är svårt

Inga måsten och inga krav
Bara villkorslös värme och värn
En närvaro över distans
En del av mig är där du är

Jag håller om dig just nu
Jag finns här ett andetag bort
Du kan luta dig mot mitt bröst
Och gömma dig i mitt hår




Bunden vers av Princess Charles
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-04 23:54



Bookmark and Share


  in effigie VIP
vackert lyftande varm...hjärtslagen känns
2017-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Princess Charles
Princess Charles