Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev det här för Ett dags sen ....


färdigt



Tårarna är......... omsluten av sanningen

Förstående och förlåtande går jag vidare

Kastad är näsduken, indragen av meningslöshet

Bortkastad tid

För Att se livet, för Att jag kan

för Att leva.




Fri vers (Fri form) av Fia58
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 19:41



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att leva in i det som kallas lívet kräver en näsduk full av tårar, sanningsenlig blick, kraftigt hjärta och ett sinne som är fri från svek
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Fia58
Fia58