Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig för två år sen...


nyckeln


Du ville inte veta vad

som fanns i

hjärteroten för att öppna

porten

För att gå vidare

sträckte du på dig

Utan att böja dig ner

Stolthetens fasad och rädslan

valde du dimmorna som värmde

Dörren står nu på glänt

för att låset är skört.




Fri vers av Fia58
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-25 22:24



Bookmark and Share


  Anna*
Skört och fint!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Fia58
Fia58