Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänd dig om



I trösten får man ljuga

Ja jag mår bra

ser du de flackande blickarna

Kan du se

vänder du dig bort

som alla andra

går vidare..utan att vända dig om.

Snälla..

vänd dig ..möt mig ...lovar dig inget

om du ger mig en evig blick..

Du får en varm famn och förlåtande

ett evigt varmt hjärta..





Fri vers av Fia58
Läst 366 gånger
Publicerad 2009-12-22 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia58
Fia58