Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte...........




Jag försvinner en stund

Orkar inte..ta mig

till till de vita molnen

Där inte känslor finns

nu

hör inte

Blundar för att kunna gå vidare


I den vilsna öken, utan vatten

Tar jag mig till jorden

Finner ro

I stenarna som inte


spolats bort

Som inte kantas och rundas

Av livet.






Fri vers av Fia58
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 03:12



Bookmark and Share


  Anna*
Tröttheten är påtaglig och ändå går allt vidare ... starkt ♥
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Fia58
Fia58