Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varudeklaration borttappad i dimman

Vari sitter bromsen?
Hämmande klossar
Något är inte riktigt riktigt
Visshet i mitt bakre
minne
Att mitt jag
Är mer
På något sätt

Blomstring
Är det vad jag minns
Eller tror jag mig minnas
Något som ändå inte var
Mer
Än idag?

Det är något som skadar mig
Kan inte urskilja
Eller veta om jag kan
urskilja
Vad som är vad

Ovissheten lider i mig
Ovissheten om dig
Dunkelt kan vara spänning
Men denna suddiga skuggiga skepnad
Ger inte spänning
Idag
Utan värk




Fri vers av användarvänlig
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-14 20:33



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Bra!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

användarvänlig