Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom scenen



Undra vad är det egentligen som händer
På riktigt riktigt

Bakom alla dimridåer
Alla medvetna och omedvetna självbedrägerier
Och andra slags bedrägerier

Undra om jag ens har en rimlig aning




Övriga genrer av användarvänlig
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-27 12:00



Bookmark and Share


    Issand.
bra text, ja undra det..
2013-06-27
  > Nästa text
< Föregående

användarvänlig