Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontant ordflöde så här Än en gång efter jobbdag Give me more o Give me more


Klargörande av utsatthet

Själv ser jag ej
Annan väg än att Du, just Du
Finns
Visst bilden är tydligt
Förvrängd
Men det förändrar inte ditt
Vardande

Du gläder mig
Du smärtar mig
Vill dig mer
Vill dig tydligare

Hört
Vi föds till Dina fiender
Älskar mörker
För ljus gör ont
Du gör ont
Du tydliggör allt
Du glädje
Och jobbig allvarsamhet
Skön allvarsamhet
Allvarsamhet föder
Flykt

Trots att det vi egentligen behöver
Är att fly till dig

Som en kyckling under modersvingar
Jesustankar det där
Jesus, gör mig till din skyddade
Fjunkudde
Gul o levande
Skör och trevande
Under
Protektion

Behöver protektion




Fri vers av användarvänlig
Läst 387 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-17 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

användarvänlig