Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektion efter arbetsdag


TÖRST

Den som törstar
Kom till mig och drick

Så sade Jesus

Vem törstar inte?


Tror vi?
Kommer vi?


Skapliga anspråk

Tänk om
De har
Substans

Tänk om
Vi riskerar

Att törsta för evigt

Om vi nonchalerar

att

Komma





Fri vers av användarvänlig
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-27 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

användarvänlig