Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser dej utvecklas mitt inre



När jag ser dej

utvecklas

mitt

inre






Fri vers av Rockalex
Läst 526 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-20 09:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar text
2010-01-15

    Ling
Det var nog det enklaste, rakaste sättet att beskriva det på.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Rockalex
Rockalex