Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läser i

läser i mina dikter

så kan man tänka ja

men försök

att släppa tanken lite fri

öppna också

de andra delarna av dej själv

kanske hjärtat

använd fötterna

armarna

hela kroppen

när du förmedlar

kraften och energin

som finns inuti dikten

använd också rösten

den kan höjas

och den kan sänkas

det kan också vara tyst en stund

experimentera

bjud in musiken

vifta med öronen

lek

gör en kullerbytta

tillåt dej själv

att vara dej själv






Fri vers av Rockalex
Läst 434 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-06 21:35



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Mycket bra!
2011-08-04

  Bibbi VIP
Suverän.
2010-11-26

  L.byström
ett mkt bra råd..och balanserat skrivet!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Rockalex
Rockalex