Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensen

jag existerar
gör du
kan du bevisa det
alltså vetenskapligt
nej
hur kan du då veta det
jag vet det inte
jag känner det




Fri vers av Rockalex
Läst 612 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-01 19:54



Bookmark and Share


  L.byström
Intressant...jag föreslog en spegel en gång...om man vill förstärka känslan! :)
2009-11-26

  Gisela Nordell
Tack för att du finns!
2009-02-04

    gloria
bra förmedling^^
2009-02-01

  Bibbi VIP
Hög visdom.
Applåd!
2009-01-18

  MeAmmie VIP
Underbart filosoferat! Helt klart en fråga om känna! Jag känner att jag andas ser hör och känner därför lever jag! <3/Ammie
2009-01-17

  Cosmic Johanna
Underbart med känslans intelligens! Applåder!
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Rockalex
Rockalex