Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen ängel

Säg, varför blev allt som det blev? Mitt liv känns är en saga,
där jag, en fallen ängel, efter lyckan ständigt jaga.

Men kanske fanns den nära mig, om jag blott vågat stanna,
och låtit ditt förtroende, min rädsla övermanna.




Fri vers av clueless
Läst 446 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-30 13:20



Bookmark and Share


  Quasimodo
Talande för modet som krävs och räddslan som förvagar, för frågor som blir kvar. Fint poetat och rimmat !
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

clueless
clueless