Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skulle det smaka med lite kärlek?

Kärlek är något jag verkligen skulle uppskatta.
Verklig kärlek.

Att åtrå och åtrås av någon
och få vara den man är.

Att uppskattas för den man är
samtidigt som man uppskattar den andra tillbaka.

Att inte hela tiden undra;
"vad fan gör jag här egentligen!?.

Att veta sig vara den man är
och tillsammans med den andra bli
en sådan varierad storhet.

Oh, kärlek,
Kärlek vore underbart!




Fri vers (Fri form) av pluffen
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-05 00:30



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Vacker längtan och lovsång till kärleken!
2010-03-27

  Maria T
Vilken vacker dikt om kärlek
2010-02-07

    Nicklas VIP
Kärlek tillagad med äkta råvaror är alltid smaskens.
Nu blev jag hungrig på kärlek...


Fint skrivet!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

pluffen