Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätt gärna, gott folk!


God Natt-Rim


Natt natt lille katt,
med röd hatt.
Spela nu inte för många fnatt
och finn istället en svart skatt
i Kattegatt!




Bunden vers (Rim) av pluffen
Läst 1668 gånger
Publicerad 2010-04-16 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluffen