Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande

Läs med Viskande ton, gärna i mörker:


ack, så tyst är natten,
när endast jag är vaken,

ack, så mörk är min drottning,
då endast en ljuskrona lyser upp
hennes väg,

ack, så värmande är elden,
då jag ensam,
tar del utav hans lågor,

ack, så tindrande de sista gnistorna,
i hans skrud förblir,

ack, så trygg hon är,
den tysta,
den mörka,
natten,
med hans sista,
värmande,
gnistor,
av elden
i min
eldstad.




Fri vers av pluffen
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-12 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pluffen