Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men varför?

När jag väl börjat glömma honom
Inte som vän
Men sådär, du vet
Speciellt
Då tilltalar han mig på det sättet
Visar intresse, håller mig kvar
Jag fastnar i hans ögon
I hans gulligt osäkra kommentarer
Men vet att jag borde springa därifrån
Varför nu av alla tillfällen?
När jag gått vidare och börjar se mig om
Insett att det finns fler fiskar i havet
Det är fan inte bara tjejer som spelar svårfångade
Jag antar att jag både hatar och älskar honom
Och jag hatar mig själv för det




Fri vers av PseudoMänniska
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-19 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PseudoMänniska
PseudoMänniska