Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte skrivit den här, hittade den på internet och vet inte vem som skrivit den från början. Men den är sjukt bra och förtjänar att spridas vidare.


Hittad dikt

Det snyggaste hos någon som är snygg
är inte mer snygghet.
Det är ödmjukhet.

Det smartaste hos någon som är smart
är inte att vara smartare än någon annan.
Det är att dela med sig.

Det mest generösa hos någon,
är inte att ge av sitt överflöd,
det är att ge något som känns svårt att bli av med.

Det som är kärlek är att våga vara
tillitsfull, i en värld som inte går att lita på.




Fri vers av PseudoMänniska
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-13 02:00



Bookmark and Share


  ljudit
japp, det kan du lita på :)
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

PseudoMänniska
PseudoMänniska