Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min drog

Skakar av abstinens
Det gick bra ett tag
Att vara utan min drog

Langarna började ställa
Alldeles för höga krav
För att jag skulle överleva

Få din drog ett tag
Men sen måste du dö
Eller var utan tills någon
Är dum nog att sälja
Till någon så vidrig som du

Jag har slängts fram och tillbaka
Mellan dåliga substitut
Överlever lite till
I längden överlever jag inte utan
Måste få en till fix snart

Att inte vara sig själv
Är som att dö

Kärleken är min drog




Fri vers av PseudoMänniska
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-01-21 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PseudoMänniska
PseudoMänniska