Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruter vad?

Om du förlorar
Är jag din kung
På din sida solen
Jag lyfter dig högt ovan molnen med LSD
Tag min krona
Du glittrar mer än alla dess safirer och rubiner
Jag har förhandlat
min själ utriven
då jag kunde köpa dig den vita springare
Som du rider mer än gärna
Du red mig förr
med samma glödande hunger

Sedan
ljusen i kristallkronorna blåstes ut
sommar kom aldrig mer

Shack matt






Fri vers av Sara Lundell
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-23 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Lundell
Sara Lundell