Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

Det är dags att förstå

Våra dagar var skrivna i sand som blåsten tog
Minnet är inte ljusår
De bleknar snabbare än klumpen i min hals orkar

Vill du ta mina tårar,
jag har burit dem längre än benen bär

Jag trodde för alltid var längre än så

När slutade vi skratta åt allt,
åt alla

När började vi le var för sig,
inte med varandra

När stänger du dörren bakom dig,
när jag inte är bredvid

Du lämnar grus i hallen,
inga ord

Jag tänker på dig,
du tänker på någon annan

Ge mig en sekund av det som var,
visa att jag fortfarande
är allt för dig

Min kära syster

Jag vill att du älskar mig




Fri vers av Sara Lundell
Läst 379 gånger
Publicerad 2012-01-18 07:05



Bookmark and Share


  Armo
Som att läsa en sorgetyngd bön, en stilla bedjand om att allt ska bli bra igen. Berörande text, vacker skriven.
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Sara Lundell
Sara Lundell