Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inte plats för ett hem

Min värld är ett slagfält
där hjärtan dött och kroppar lämnats kvar

Ingen sätter sin fot här
ammunitionen har avfyrats
röken lagt sig

Mitt hus är endast ett hus,
hit kan ingen komma hem

Mitt landskap är tyst,
daskigt grått
regnskurar jag inte flyr

Här tornar böcker som varit del av något större,
de har varit hårt hållna i dina händer

Fester för flugor
som en gång stod frontade i vår butik

Tomma flaskor pryder bord och golv,
mina vänner i mörkret när du inte längre kunde dela

Skit under naglarna som ingen ser,
jag minns inte om jag har jobbat hårt

En smutsig hinna på mina glasögon,
och jag vet

Det här är vad min värld har att ge




Fri vers av Sara Lundell
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-18 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Lundell
Sara Lundell